Vietnam & Cambodja Algemeen

 

 

Vietnam is een van de mooiste landen van Azië met een grote verscheidenheid aan cultuur. Het is een fascinerende bestemming met een grote verscheidenheid aan etnische groepen, talloze tempels en pagodes, prachtige heuvel- en berggebieden, eindeloze rijstvelden, mooie stranden, vlakke rivierdelta’s en de miljoenensteden Hanoi en Ho Chi Minh City (Saigon).

De meer dan 2.000 km lange kustlijn biedt prachtige stranden en historische handelssteden. In het noorden, waar bergen oprijzen tot ca. 3.100 meter, wonen meer dan 30 bergstammen, ieder met hun eigen gewoontes en vaak kleurrijke klederdracht.

Ook de rest van het land biedt een grote variëteit in landschap; eindeloze rijstvelden, de waterrrijke Mekongdelta en de Halong baai met duizenden steile rotswanden. Deze voormalige Franse kolonie is een bestemming waar veel te zien en te beleven valt.

Land Vietnam
Oppervlakte gebied 330.957 km²
Gesproken talen Vietnamees
Valuta Vietnamese dong

 

 

Cambodja

Cambodja  officieel het Koninkrijk Cambodja, is een land in Zuidoost-Azië. In het noorden heeft het een 541 kilometer lange grens met Laos. In het noordwesten en westen heeft het een 745 kilometer lange grens met Thailand en in het oosten en zuidoosten heeft het een 1228 kilometer lange grens met Vietnam. Cambodja is een land met nog ongerept natuur en een prachtige vakantiebestemming. Cambodja heeft een tropisch klimaat.

Land Cambodja
Oppervlakte gebied 181.035  km²
Gesproken talen Khmer
Valuta Cambodjaanse riel

 

Veel organisaties verplichten u een bepaald bedrag in de zgn. “fooienpot” te doen…dat hoeft bij ons niet. U geeft alleen als u wilt en wat u wilt.

 

Er zijn ook goedkopere aanbieders zelfs voor een langere reisduur maar dan reist u met de trein – overnacht ook in de trein, u heeft lange busreizen en u dient ter plaatse ook de entreegelden te betalen. De reis wat wij aanbieden zit geen lange busreizen en geen treinreizen in en wel de entreegelden. Wij bieden u een luxe rondreis in een aircondition prive-auto met chauffeur.

 

Mocht u goedkoper willen reizen bijv. met de trein en de bus – zonder entreegelden laat ons weten dan passen wij de prijs voor u aan.

 

 

 

 

RONDREIZEN

 

Onze rondreizen zijn niet de goedkoopste - maar wel de meest luxe manier van reizen. U reist niet per trein, u slaapt niet in hostels en slaaptreinen.

U reist in een aircondition prive-auto met chauffeur en u kunt uw tijdsindeling zelf bepalen. 

 

    PRIVE-RONDREIZEN                                 

15 daagse Rondreis Vietnam € 1.290,-

 

   GROEPS-RONDREIZEN                               

16 daagse Vietnam & Cambodja € 1.695,-

Vertrekdata: 10 sept, 28 october, 24 nov

Contact formulier

Characters left:  1500