Singapore - Maleisie & Thailand

 

 

Deze landen zijn sinds jaar en dag topbestemmingen van ERCO REIZEN. U bezoekt het beste van drie werelden: het bruisende stadsleven van Singapore, het fascinerende Maleisië met haar prachtige natuur en het boeddhistische Thailand.

 

Singapore

De springplank van het verre oosten. Het is een eiland met ongeveer 3 miljoen inwoners, bestaande uit: Chinezen, Indiërs en Maleisiërs.

Singapore is TOP! In Singapore bent u niet uitgekeken, want er is zoveel te zien en te doen. Ontdek samen met ons de belangrijke toeristische plaatsen als de verborgen parels van Singapore. U ziet het dynamisch stadsleven, krijgt wat mee van de geschiedenis en de multiculturele samenleving. Ontdek ons aanbod combinatierondreizen Singapore- Maleisie  & Thailand, boek uw reis eenvoudig online en laat u verrassen door deze bruisende wereldsteden!

 

Maleisië

Een prachtig schiereiland met veel natuurlijke schoonheid en kleurrijke bazaars.

Maleisië is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners van Maleisië zijn heel vriendelijk en zullen u tijdens uw reis door Malesie met open armen ontvangen. Reizen door Maleisië is gemakkelijk en veilig. Maleisië leent zich uitstekend voor een individuele rondreis op maat, geef uw wensen aan en wij maken het voor u waar.

 

Thailand

Het land van de glimlach. Thailand heeft veel te bieden waaronder Boeddhistische Tempels, goedkope markten en mooie stranden. Een rondreis door Thailand voert u naar grote steden, tempels en naar prachtige stranden die samen en elk voor zich uw hart zullen veroveren. De contrasten van Bangkok, de betoverende natuur en een afsluitende strandvakantie  – dit alles uiteraard met cultuur en historie. Thailand leent zich uitstekend voor een individuele rondreis op maat, geef uw wensen aan en wij maken het voor u waar.

 

Contact formulier

Characters left:  1500