Malediven

 

 

Deze schitterende groep eilanden met prachtige koraalriffen is paradijselijk, zeker voor strand- en watersportliefhebbers. De heerlijke temperaturen maken uw tropische vakantie compleet!

  • Vlieguren: 12 – 12,5 uur
  • Tijdsverschil: +5 uur

Hoogtepunten Malediven

Natuurlijk is de wereld onder water iets wat u beslist moet zien! Er zijn meer dan genoeg plekken waar u een heerlijke duik kunt maken. De Malediven maken deel uit van een vulkanische bergrug, wat de enorme rijkdom aan koraal verklaart. U zult hier allerlei soorten vissen tegenkomen, van diklipvissen tot papagaaivissen. Ook dolfijnen, schildpadden, kreeften en hamerhaaien wonen in dit prachtige gebied.

In Malé, de hoofdstad van de Malediven op het gelijknamige eiland, kunt u de Vrijdagmoskee bewonderen. Dit is de belangrijkste moskee van het eilandenrijk en domineert Malé met haar grote gouden koepel. Ook de Hukurumoskee uit de 17e eeuw vindt u hier.

Op vakantie naar Malediven

De Malediven: de naam alleen al is magisch! Deze eilandengroep ligt in de Indische Oceaan, ten zuiden van India en zuidwest van Sri Lanka. De circa 1200 eilanden zijn verdeeld in 26 atollen. Rondom de eilanden vindt u prachtige koraalriffen en een zeer rijke onderwaterwereld. Deze moet u beslist ontdekken tijdens een snorkel- of duiktocht. Ongeveer 200 eilanden zijn bewoond, waarvan circa 88 toeristenoorden zijn.

Als u even van het strand af wilt, kunt u naar Male om de schitterende moskeeën bezoeken. Ook kunt u langs de verschillende souvenirwinkeltjes slenteren, die u houtsnijwerk en kleding te bieden hebben. Vanaf Malé kunt u ook een boottocht maken naar het paradijselijke Lankanfushi. Hier ontdekt u hagelwitte stranden die omgeven worden door een heldere, schitterende zee.

In dit eilandenrijk hebt u meer dan voldoende mogelijkheden tot ontspanning: massages, gezichtbehandelingen…Uw jetlag-symptomen verdwijnen en verder rest u niets dan genieten..

 

Land  Malediven
Gesproken talen   Engels

 

Contact formulier

Characters left:  1500