ERCO REIZEN BV sinds 1989.. staat voor kwaliteit & betrouwbaarheid !

 

Wat is ANVR en wat zijn de voordelen van ANVR-reisbureaus?

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren zoals reisbureaus. Maar ook voor de consument is de ANVR van belang. Als je je reis boekt bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, biedt dit een aantal zekerheden bijvoorbeeld over de kwaliteit van de reisbegeleiding en nette afhandeling van klachten. Ook weet je zeker dat je je geld terugkrijgt als de reisorganisatie failliet gaat.

Lees meer door hier te klikken

 

Stichting Garantiefonds Reisgelden

ERCO REIZEN BV  KvK nr. 24180828 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. 

 

Waarom het Calamiteitenfonds?


Stel, u bent zorgeloos op vakantie maar tijdens uw reis doet zich op uw bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat uw reisprogramma wordt aangepast. Of dat u naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrekt u eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

Niet aangevangen reizen?

Het Calamiteitenfonds doet geen uitkering voor reizen die nog niet aangevangen zijn.
Wilt u na een calamiteit niet naar de bestemming afreizen? Raadpleeg dan uw reisorganisator of leverancier voor de mogelijkheden.
Zo bieden de ANVR consumentenvoorwaarden de mogelijkheid om vanaf 30 dagen voor vertrek kosteloos te annuleren, zo lang op de bestemming sprake is van een uitkeringsvatbare situatie van het Calamiteitenfonds. De reisorganisator betaalt in dat geval uw geld terug of zorgt voor een passend alternatief.
Een uitkeringsvatbare situatie wordt beëindigd zodra dit kan. Vaak wanneer alle reizen die al in uitvoering waren zijn aangepast.

Let op!


Maar let op: alleen wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij het Calamiteitenfonds kunt u aanspraak maken op de genoemde regelingen! Voor slechts € 2,50 per boeking bent u tot een gezelschap van 9 personen verzekerd. Altijd doen dus.

Missie

Het Calamiteitenfonds ontzorgt de reiziger door de extra kosten te betalen die ontstaan bij een mogelijke calamiteit op reis. De aangesloten reisorganisatie kan er gerust op zijn dat haar reiziger, zonder financiële consequenties weer naar huis terug kan keren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantie van het Calamiteitenfonds, lees dan de volledige garantieregeling door. Of kijk ook eens bij de veel gestelde vragen.

 

 

Contact formulier

Characters left:  1500