17 Daagse Reis Dubai - Bangkok - Thailand € 1.395,-

  

  

 

Dag 01 : Amsterdam – Dubai

U vliegt van Amsterdam-Schiphol naar Dubai met vliegmaatschappij Emirates. Vertrek is veelal in de avond, dus u heeft de hele dag rustig de tijd om uw koffers te pakken en u voor te bereiden op uw reis.

Dag 02  Dubai

Aankomst in de vroege ochtend in luxe Dubai. Bij aankomst wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. U kunt uitrusten – de buurt verkennen – zwemmen…

Dag 03. Dubai Stadstour

Op afgesproken tijdstip wordt u opgehaald en gaat u de stad Dubai verkennen. De tour begint bij een bezoek aan de Gold Souk – de goudmarkt! Daarna gaat u terug naar het normale leven en bezoekt de traditionele markt met kruiden en specerijen. U krijgt de gelegenheid de Jumeirah Moskee te bezichtigen. Bij de Burj Al Arab stoppen we geruime tijd en daarna gaat de tour door naar Atlantis The Palm. U eindigt deze tour met een prachtige herinnering aan Dubai  van het uitzicht op de wereldberoemde Burj Al Khalifa.

Dag 04. Dubai

Vrije dag ter zelfbesteding

Dag 05. Dubai – Bangkok

Aankomst Bangkok. U wordt opgehaald en vervolgt uw reis naar de badplaats Pattaya. Aansluitend wordt u naar het hotel gebracht waar u kunt uitrusten van de reis of alvast op verkenning gaan.

Dag 6: Pattaya

Gehele dag ter vrije besteding. U kunt genieten van het prachtige strand, over de boulevard flaneren en in de avond dineren aan het strand en het nachtleven gadeslaan.

Dag 7: Pattaya – Coral Island

Vandaag staat een bootexcursie op het programma naar Coral Island. De lunch krijgt u gratis aangeboden door ERCO REIZEN. Vergeet uw badkleding en handdoek niet mee te nemen.

Dag 8 : Pattaya vrije dag ter zelfbesteding

Dag 9: Pattaya – Bangkok

Na het ontbijt vertrekt u per bus naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De middag heeft u vrij om de omgeving goed te verkennen. Overnachting in Hotel 3-4*

Dag 10: Bangkok – City Tempel Tour

Vandaag brengt u een bezoek aan de grootste en gezelligste markt van Bangkok: de “Chatu-Chak markt”. Aansluitend een bezoek aan de beroemde Grand Palace en Wat Indra Wihan.

Dag 11: Bangkok

Vandaag bent u de hele dag vrij om activiteiten te ondernemen. U kunt de winkels bezoeken of met de optionele tour River Kwai bezoeken.

Dag 12: Bangkok Floating Markt

Vroeg in de ochtend brengt u een bezoek aan de Floating-market, de drijvende markt van Damnoeng Saduak.

Dag 13: Bangkok

Vandaag heeft u de gelegenheid om te winkelen. U kunt naar de vele markten in Bangkok zoals de Prathunam market, de Indra market, M.B.K. of de Siam Center.

Dag 14 en 15: Bangkok Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 16: Bangkok – Amsterdam

In de ochtend heeft u de gelegenheid om de laatste inkopen te doen. In de avond vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Bangkok voor uw terugreis naar Amsterdam.

Dag 17: Aankomst in Amsterdam

U bent weer terug in Nederland.

 

Reissom € 1.395,- p.p. op basis van 2-pers 

 

Bij de prijs inbegrepen zijn:

Vliegtickets Amsterdam – Dubai - Bangkok – Amsterdam

Luchthavenbelastingen en Brandstoftoeslagen

Hotels op basis van 2 personen

Dagelijks ontbijt

Genoemde tours en transfers o.l.v. Engels sprekend gids

Diensten van Lokale agent

Excursies en entreegelden voor zover aangegeven.

 

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:

Reis- en Annuleringsverzekering, Lunch , Diner, Optionele excursies

Boekingskosten eenmalig € 22,50

Calamiteitenfonds € 2,50

 

Niet genoemde (onvoorziene) kosten

Hoogseizoentoeslag gemiddeld € 150,- p.p. (juli en december)

Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid in de goedkoopste klasse 

Contact formulier

Characters left:  1500