Het Coronavirus en uw reis

 

Wij adviseren iedereen contact te maken met de vliegmaatschappij ter plaatse waarmee U bent gevlogen, telefoon nummer achter te laten en dan wordt U  gebeld op welke vlucht U ingedeeld bent voor de terugreis.

KLM Suriname : 

Vanwege reisbeperkingen vanuit Suriname: de vluchten op 14 en 15 maart zijn geannuleerd.

Vanaf 16 maart worden er vluchten uitgevoerd om passagiers in Suriname op te halen en naar Nederland te brengen.

KLM geeft ook aan dat ze alle passagiers zullen terug halen.

 


 

Ingezetenen van Suriname die in het buitenland zijn, zullen teruggehaald worden wanneer er voldoende quarantainefaciliteiten zijn. President Desi Bouterse die nog in het binnenland is, heeft de opdracht gegeven dat minstens 2000 personen opgevangen moeten kunnen worden. Nu zijn er 83 plekken in het Zorghotel om mensen op te vangen die mogelijk in contact zijn gekomen met personen die besmet zijn met het nieuwe coronavirus, Covid-19. Ingezetenen die terugkeren moeten 14 dagen in quarantaine. Dit heeft vicepresident Ashwin Adhin meegedeeld tijdens een persconferentie zaterdagavond. 

De buitenlanders die in Suriname gestrand zijn, moeten tussen 15 maart en 22 maart terug. De vliegmaatschappijen krijgen de ruimte om de reizigers op te halen. Er mogen geen reizigers het land binnenkomen de komende 30 dagen. Suriname is in een lock down.

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst