010 4849177 - 070 3639536

Zuid-Afrika

 

  

  

Zuid-Afrika

Altijd al naar Zuid-Afrika gewild? ERCO REIZEN biedt u inspiratie, tips en informatie over uw droomreis.

Ontdek ook het luxe Zuid-Afrika, maak een rondreis! Laat ons uw reis samenstellen waarbij u een variatie aan bezienswaardigheden zult zien.

De diversiteit van Zuid-Afrika .. De Big Five in het Krugerpark, Tafelberg, Apartheid in Johannesburg, het verhaal van Mahatma Gandhi, verdiep je in de cultuur en uw nieuwsgierigheid wordt oneindig. Heeft u er nu al zin in.. maak een afspraak en wij verzorgen uw droomreis naar Zuid-Afrika.

 

Op safari door Zuid-Afrika

De verscheidenheid aan landschappen en het enorme wildleven maken een safari door Zuid-Afrika een must. Een van de beroemdste parken om de Big Five te spotten is zonder twijfel het Krugerpark. Vanuit je auto zie je olifanten naast je lopen, giraffen oversteken en neushoorns rustig grazen. Leeuwen liggen op de loer en antilopen zijn altijd op hun hoede.

 

Interessante Zuid-Afrikaanse steden

Zuid -Afrika ook bekend als “De Regenboognatie” kent een onstuimig verleden. Zo vertelt het Apartheid Museum in Johannesburg je meer over de verschrikkelijke geschiedenis. In Soweto is de harde strijd tegen het Apartheidsregime nog steeds voelbaar, maar de vriendelijke bevolking straalt een hoop warmte uit. U bezoekt Pieter Maritzburg waar een groot standbeeld van Mahatma Gandhi staat en waar hij duidelijk zijn sporen nagelaten heeft. Zuid-Afrika heeft een oneindig interessante geschiedenis en is een land waar u zeker een tweede keer naar toe zult gaan.

 

Beste reistijd Zuid-Afrika

Januari, februari, maart, oktober en november

Hiermee vermijdt u de maanden met lage temperaturen en veel neerslag.

 

Taal

Zuid-Afrika kent 11 officiële talen: Afrikaans, Engels, Ndebele, Noord-Sotho, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa en Zoeloe.

 

Reisdocumenten

U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 30 dagen geldig is bij vertrek uit Zuid-Afrika.

Een visum krijgt u automatisch bij aankomst als u korter dan 90 dagen in Zuid-Afrika verblijft.

Voor kinderen onder de 18 jaar dient u een geboorteakte te overleggen. 

 

Rondreizen

 

Graag uw wensen zodat wij de ideale prive-rondreis voor u kunnen samenstellen.

U kunt uw aanvraag mailen naar: info@ercoreizen.nl

 

8 Daagse reis naar Durban va. € 1.350,- p.p.

Contact formulier

Characters left:  1500